Protecció de dades

En cas que ens faciliti dades seves de caràcter personal, aquestes estaran en poder de Alça Manela, S.L i l’informem que disposem de les mesures tècniques i organitzatives necessàries tal com s’estableix al Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679.

L’ús que es farà de les seves dades serà enviar-li la informació o dur a terme el servei que hagi sol·licitat i, si ho autoritza, enviar-li comunicats posteriors sobre novetats de Alça Manela, sense que les seves dades siguin mai cedides a tercers.

El responsable del tractament és Alça Manela S.L, titular del lloc web. Alça Manela, SL podrà contractar altres empreses per prestar els serveis acordats amb l’usuari però sempre amb total garantia de confidencialitat i seguretat en el tractament de les seves dades.

De conformitat amb l’article 13 del Reglament Europeu, l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició en qualsevol moment enviant un mail a info@sidecarmedia.tv o enviant un escrit a les nostres oficines de Barcelona, C/ Muntaner 506 5è 4ª adjuntant fotocòpia del seu DNI o passaport en els dos casos.

També se l’informa del seu dret a presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos en cas que consideri vulnerats els seus drets.