Nosaltres

Marta Ribalta

Directora de Producció

Nascuda a Tàrrega, es dedica a la producció audiovisual des de l’any 2002, quan comença a treballar a TVE Sant Cugat. Des de llavors no ha parat de treballar en diferents formats i productores. Passant per formats concurs com ‘Operación Triunfo’ i ‘Tú Si Que Vales’ (Gestmusic) o fins i tot, un Late Night com ‘En El Aire’ de l’Andreu Buenafuente (El Terrat), a programes de gamers com ‘eSports Generation’ (Mediapro). També ha desenvolupat la seva faceta de coordinadora de producció, a publicitat i cine, com per exemple amb el documental ‘Barça Dreams’. Els últims projectes amb Sidecar Media en els que ha treballat com a Cap de Producció son ‘Cases d’Algú’ (TV3) i ‘Road Trip’ (TNT).

Eva Merseguer

Directora Creativa

Amb més de 15 anys d’experiència, ha treballat principalment en televisió com a directora i guionista de diferents formats, així com en destacats esdeveniments, com els Premis Goya, Feroz, Gaudí o els Platino.

Desenvolupa gran part de la seva trajectòria a la productora El Terrat, on ha treballa en projectes com ‘Homo Zapping’, ‘Buenas Noches Buenafuente’, el documental ‘El Culo del Mundo’ o dirigint el departament de contingut i branded content de la productora.

Anys més tard ha treballat en d’altres productores dirigint concursos com ‘Spoiler’ (Movistar) o ‘No Perdis el Compàs’ (TV3 – La Forta).

Els últims anys ha estat vinculada a la productora Sidecar Media on ha dirigit i guionitzat formats com ‘Cases d’Algú’ (TV3) o ‘Road Trip (TNT).

Eva Merseguer

Directora Creativa

Joan Maria Pou

Soci Fundador

Nascut a Barcelona l’any 1974, és periodista i fa ràdio des de l’any 1997. Ha treballat a Ràdio Estel, a Catalunya Ràdio i Onda Rambla, però la major part de la seva carrera professional l’ha desenvolupat a RAC1, des d’on narra els partits del Barça des de l’any 2000. A RAC 1 també ha estat:
director i presentador de ‘El Primer Toc’ del 2000 al 2002,
director i presentador del ‘Tu diràs’ del 2007 al 2011 i 
director i presentador del ‘No ho sé’ del 2015 al 2017.

També ha treballat a la televisió com a guionista i presentador. Del 2004 al 2009 va estar a ‘El Club’ de TV3 i al 2010 dirigint i presentant el ‘Veu i Vot’ de 8tv. Ha presentat dos temporades del programa produït per Sidecar Media, Cases d’Algú, (TV3).

Comencem!